Senin, 12 September 2011

“DADI NYOTO” by Rama Soedarsono-Rabu Kliwon, 5 Sept 2011


“DADI NYOTO” by Rama Soedarsono
Padepokan Tajul Muluk
Kahuripan – Madiun

Lali…lali…den elingno
Nganti lali iku kang sembrono
Dieling eling saben dino
Koyo lintang panjer rino
Ora perlu diroso ngersulo
Ing Tembe jodo ciloko
Saringane jagad wis teko

Reff:

Ayo padha memuja
Marang Gusti Kang Maha Kuwasa
Bisa tansah pinarengana
Aman damai adil mulya
Ing pangajab Nusantara
Muga-muga bisa dadi nyata
Ora mung kandha cerita
Dadi mercusuar ing donya

( Senin,12 Sept 2011-jam 4.30 Wib Slamet Priyadi di Lido-Bogor )


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar